Second hand butiken HOPPET

Second hand butiken HOPPET: Gårdshuset vid Missionskyrkan, Guldbrandsbacke 8 i Charlottenberg -STÄNGT för vintern

I somras började vi tömma gårdshuset vid Missionskyrkan för att se om den kunde användas till ändamålet. I flera veckor har frivilliga varit där och rivit och snickrat så där finns nu en prydlig liten butik färdig att fyllas med säljbara saker.

Tanken med en Second hand-butik är flera:
•Först och främst hoppas vi genom den skapa fler kontakter, både kunder och medhjälpare
•De medel vi får in vill vi ge till Equmeniakyrkans internationella arbete
• Istället för att slänga saker som vi inte behöver kan vi skänka dem till Second hand, så att de kan återanvändas

I samband med butikens öppethållande tänker vi erbjuda en enkel kaffeservering, där människor kan träffas och umgås.
Eftersom lokalen inte är vinterbonad får vi nöja oss med att ha öppet under den varmare årstiden, men vi hoppas kunna komma igång en kortare period nu under senhösten. Öppettiderna är under hösten onsdagar kl. 14-18.

Butiken öppnade den 10 oktober och fortsätter med onsdagsöppet under oktober och november.

Vi tänker oss kunna sälja köksutrustning i alla former, mindre möbler och inredning som t ex speglar, lampor, pallar mm. Lite kläder vill vi också försöka med, men då utrymmet är begränsat satsar vi framför allt på barnkläder men givetvis även kläder för vuxna.

Vi ta gärna emot saker, som vi kan sälja i butiken. De kan lämnas vid öppethållande eller när vi har gudstjänst eller annan samling i Missionskyrkan. Kontakt kan tas med kontaktpersonerna för inlämning vid annat tillfälle.

Kontaktpersoner: Majvor Gustafsson 072 712 4191 eller Vivianne Handfast 073 838 1895